Mitat ja Edistyminen

torstai 6. marraskuuta 2014

Torstai toivoa täynnä :)

Se talvi tuli sitten yhdessä yössä.. eilen aamulla herätessä oli maahan ilmaantunut 10 cm lunta ja tänään herätessä pakkasta oli -16, täytyy sanoa, että täytynee lähteä ostamaan itselle talvivaatteet, meinasin jäätyä ulkona, kun piti kylällä käydä asioita hoitamassa.

Lenkille ei siis aamulla ollut mitään asiaa, eikä ennenkuin on vaatetta saanut hankittua, en vaan yhtään tykkää ostaa itselleni vaatteita, kun ei niitä yleensä löydy.. tai jos löytyy sopivan kokoinen, niin on sitten tyydyttävä siihen, vaikkei välttämättä esim. väri ole juuri se minkä haluaisi, mutta vielä sekin päivä koittaa, kun saan valita minkä takin otan :)

Tällä viikolla olen kovasti miettinyt, että miten jatkossa projetiani jatkan ja nyt näyttäisi, että jonkinlainen ratkaisu on löytynyt :) Tästä myöhemmin lisää, kun asia vielä varmistuu, mutta olen aika innoissani :) vaikkei asia mitenkään erikoinen sinäänsä ole, mutta kuitenkin auttaa minua.

Viikko on kaikkinensa ollut tähän asti aika haastava ja kovasti on täytynyt käydä itsensä kanssa keskusteluja, joka sinäänsä on ihan hyvä juttu! Täytyy itse tiedostaa ja pohtia asioita. Näinhän ne asiat sitten muuttuvat pysyvästi, tai ainakin toivon niin. 

Treenaus on ollut ihan mahtavaa terapiaa ja kaiken kiukun ja ärtymyksen on saanut purkaa salille ja treeneihin :) Kiva oli huomata, että ihan projektin alussa saamamme kotitreeni tuntui jo pelkältä alkulämmittelyltä :) eli kyllä jotain on siis tapahtunut :)

Postiiviset kommentit auttaa taas jatkaamaan ja ihan mukava, kun lähipiirissäkin on huomattu, että jotain muutosta on tapahtunut :)


                                     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti