Mitat ja Edistyminen

lauantai 15. marraskuuta 2014

Hiljaista on..

Nyt ei oikein blogin kirjoitus ole "maistunut" eikä oikein ole mitään kerrottavaa edes. Tämä viikko on poikennut ruuan suhteen täysin fitfarmin ohjeistuksesta, ja se kyllä näkyy ja tuntuu.. Syönnissä ei taas ole ollut mitään järkeä, vaikka yritystä on kyllä, muttei oikein onnistu..iltaisin menee pieleen.. puuh..

Pelottaa, että mä oon taas samassa tilanteessa kuin aloittaessani tätä projektia, miksi ihmeessä tämä on niin vaikeaa? tai no tietty, jos olis helppoa, niin olisin tämän jo tehnyt aikaisemmin.

Nyt pakko miettiä miten tästä eteenpäin.. tai olenhan mä sitä koko viikon jo miettinytkin, ei vaan oikein saa mitään järkevää aikaiseksi.. pyörittelen vaan näitä asioita pääni sisällä. Niin äkkiä palaa takaisin vanhoihin huonoihin tapoihin, niin huomaamatta..

                                               

2 kommenttia:

 1. Nyt pakko kysyä, onko siulla miten tukijoukkoja siellä jotka tsemppais?
  Toivottavasti. Ja pura heille ihan kaikki, mitä päässä on. Se auttaa, jos tuntuu ettei ite pysty käsittelee noit asioit.
  Mieti myös, miten tosissaan olet projektin suhteen? Jos haluut antaa kaikkes, nii pystyt kyllä, jos et nii tuo siun alamäki jatkuu. Mie täältä netin kautta kovasti yritän siuta potkia uuteen nousuun! :)

  http://sanzureenaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna :)

  Onneksi mies on tukena tässä projektissa, muuten olisi todella vaikeaa. Yhdessä ollaan tätä hommaa mietitty ja johonkin tulokseenkin ollaan päästy.

  Kiva kuitenkin, kun täältä netistäkin löytyy tsemppareita :)

  VastaaPoista