Mitat ja Edistyminen

maanantai 17. marraskuuta 2014

Uusia kujeita :)

No niin viikko alussa taas :) ja nyt on mielialakin iha erilainen :)

Eli reilu viikko on menny miettiessä, että missä mättää, kun tämä on niin hankalaa, väsyttää ja kaikki tökkii.. no muuta en keksi, kuin että ruokavaliossa on jotain vikaa ja sitäpä sitten lähdettävä muuttamaan.

Ja mikskös päättelin, että ruokavalio on se jota on muutettava? no tähän asti ruokavalio on ollut tiukka ja niukasti hiilareita sisältävä. nyt kun viime viikolla sitten tapahtui tästä ruokavaliosta lipsumista, enkä nyt tarkoita mitään herkkuja, vaan lipsumiset oli ihan perusruokaa ja leipää.. Kauheaa, että yhden ruisleivän syönnistä voi tulla niin syyllinen olo.. no kuitenkin olotilassa ja jaksamisessa tapahtui aika suuria muutoksia, samoin omat ajatukset ei "tökkinyt"

No nyt on sitten uusi ruokavalio käytössä ja ainakin nyt tuntuu hyvälle, katsotaan miten sitten jatkossa. Treeni on ainakin kulkenut hyvin ja olotila parempi ja pirteämpi.

Tarkoitus tällä postauksella ei ole haukkua fitfarmin ohjelmaa, mutta ainakin näin extraan mentäessä ei enää minulle sopinut. jollekin toiselle se voi olla taas täydellinen. :)
Tokituossa fitfarmin ohjeissa paljon vaikuttaa omat valinnat. Minulla vuorokautta kohti saamani kalorimäärä liikkui 827-1000 kcal välillä ja siihen sitten treenit+ muut päälle.. ei vain jaksanut. 

No miten nyt sitten eteenpäin? Treenit jatkuu samantyylisenä ainakin vielä jonkin aikaa. Ruokavalio meni uusiksi ja jos jotakin nyt kiinnostaa, niin ruokavalion on suunnitellut ammattilainen :) Hänen kanssaan mahdollisesti aloitetaan yhteistyötä.. tästä olikin jo aikaisemmin puhetta. 


        
                                       
                 
Meinasin tässä jo unohtaa mainita aamupunnituksen. Aamulla vaaka ei heilahtanut suuntaan tai toiseen, joten tästä on sitten hyvä jatkaa :)
 

2 kommenttia:

 1. Hui kamala! Tuo Fitfarmin suosittelema kalorimäärä kuulostaa tosi vähäiseltä. Minulle eräs ammattilainen kerran sanoi, etten missään nimessä saa jättää päivittäistä energiansaantia alle 1400kcal, kun sanoin, että olen tähdännyt 1200-1400 kcal:n päiväsaantiin. Toivottavasti homma alkaa nyt rullaamaan paremmin. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Tuo kalorimäärähän ei ole fitfarmin suosittelema, vaan omilla valinnoilla tehty :/ heiltä saa ruokavalioon pohjan, jonka mukaan sitten omilla valinnoilla sitä voi muokata.. on sitten tullu tehtyä vääriä valintoja.

   Virheistä oppii, ainakin toivottavasti. Nyt olotila paljon parempi ja jaksaa enemmän touhuilla :)

   Poista