Mitat ja Edistyminen

maanantai 10. marraskuuta 2014

Uusi viikko käyntiin.

Tästä se taas alkaa, uusi viikko siis..

Viikonloppu oli erittäin vaikea.. en keksi mitään järkevää selitystä olotilalleni.. mä oon ollu tosi kiukkuinen ja hermot kireellä kuin viulunkieli.. voi mun perhe parka :/

Ajatustoiminta on ilmeisesti lakannut minulta kokonaan, kun tuntuu, ettei mistään tuu mitään, eikä ajatus kulje yhtään, kaikki siis tökkii.. ( toistan taas itseäni..)

Kaiken huipuksi tänään aamulla vaaka näytti +2 kg..mahtavaa! olo on kyllä niin turvonnut, kun voi olla.. jossain siis mättää, joku fiksu vois kertoa että missä? Sen tiedän, että ruokavalio ainakin tökkii ja pahasti, mun on pakotettava itseni syömään, eikä meinaa tulla syömisestä mitään, Pakko sanoa, ettei lautanen mene tyhjäksi ei millään..

Tänään olen aamupalalla saanut alas purkillisen rahkaa + marjoja ja mehukeittoa. Lounas tökkäs heti alkuunsa, ei vaan mennyt alas, sain siis salaattia syötyä noin 100g ja se siitä, oli pakko luovuttaa.. Täytyy siis koettaa syödä vaikka tuota rahkaa, kun tuntuu, että kaikki muu tökkää.. puuh miksi ihmeessä tämä on näin vaikeaa? Järki sanoo, ettei tässä ole mitään järkeä, " kiusata" itseään tällä tavalla.. mutta mutta kun en haluais olla aina se luovuttaja, koska sehän mä olen, jos en vie tätä ohjelmaa loppuun asti? huoh..

Onko tämä ihan vaan mun päässäni kuviteltu ongelma vai sanooko kroppa jotain? kuka senkin kertoo sitten.. ja milloin?

Anteeksi, tämä postaus oli nyt kaikkea muutakuin positiivinen sellainen..


               2 kommenttia:

  1. Upea alkupudotus! Jään seurailemaan matkaasi. (:

    http://tiputellen2014.blogspot.fi

    VastaaPoista