Mitat ja Edistyminen

perjantai 28. marraskuuta 2014

Perjantaaiii!!! Jes :)

Niin se viikonloppu vihdoin koittaa, ihan tajuttoman väsynyt olen koko viikon taas ollut, liekkö raudan puutos vai kaamosväsymys, mutta talviunille voisin mennä ja herätä vasta keväällä..

Mulla lähenee syntymäpäivä, jota ei ole aikomus juhlistaa millään tavalla, tai no jos hiukan rankemman treenin tekis :)
Sain mieheltä synttärilahjan kuitenkin  ja vielä vähän etukäteen :) Hän oli ostanut mulle Polar FT60-sykemittarin.:)

Hetihän sitä piti päästä kokeilemaan :) Käyttöönotto oli helppoa, kone käyntiin  ja muutaman asetuksen laitto mm. aika ja päivämäärä. Omien tietojen syöttäminen, pituus ja paino ja siinä se :) Perusasetusten jälkeen laitteella tehdään kuntotesti, joka tässä tapauksessa tarkoitti n. 5 min ajan lepäämistä rentona sängyllä :) Kivoin kuntotesti ikinä!
Kuntotestin jälkeen voi valita kolmesta harjoitustavoitteesta itselleen sopivimman. Ne on paranna kuntoa, maksimoi kunto ja pudota painoa. Itse valitsin tuon  "pudota painoa" ja niin sykemittari teki mulle sitten harjoitusohjelman.

Sykemittari siis antaa aina viikko-ohjelman, jotta käyttäjä pääsis omaan tavoitteeseensa. Mun tapauksessa siis painon pudottamiseen. Mulle tavotteeksi tuli liikkua 5 tuntia ja polttaa 2850 kaloria. Lisäksi nuo tunnit on jaettu vielä kolmeen eri sykealueeseen, joilla tulisi treenien aikana sykkeen olla. Minun tulisi siis viikon aikana harjoitella syketasolla 1 yht 2 h ja syketasolla 2 yht. 3h.
Lisäksi mittari antaa aina jonkun palautteen treenistä :)

Kertoilen lisää myöhemmin, kunhan pääsen testailemaan laitetta paremmin :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti