Mitat ja Edistyminen

tiistai 25. marraskuuta 2014

Tiistain tuumailuja

Kylläpä on taas ollut kiirettä, kun ei ehdi tänne tehdä päivityksiä. No mutta tässä sitä nyt sitten tulee :) Eilen aamulla oli tuttu punnituspäivä ja painossa ei muutoksia, tai  no -100g, mutta en tuota laske pudotukseksi :) mutta toki kiva, ettei nousua ole tapahtunut.

Liikuntaa viime viikolla tuli luvattoman vähän harrastettua, joten siihen nyt panostettava enemmän, ja olikin mukava eilen tehdä oikein kunnon hikitreeni ja siihen päälle vielä kuntopyöräilyä 30 min. olipa mukava olotila jälleen! :) Kyllä se tuo treeni vaan on niin parasta lääkettä kaikkeen :) mutta miksi se aloittaminen ja lähteminen on joskus niin vaikeaa?

Asiasta ihan kokonaan toiseen, tein tuossa jonkin aikaa sitten kirjastossa kirjalöydön, jota suosittelen kyllä jokaiselle elämäntaparemonttia tai laihdutusprojektia tekevälle. Kyseessä on Teemu Ollikaisen - Syö mitä mielesi tekee, ihan loistava opus :) Kirja ei kerro uudesta dieetistä eikä sisällä ainoatakaan ruokavalio-ohjetta tai reseptiä.

Yli­pai­noa pi­de­tään vain ra­vit­se­mu­son­gel­ma­na, vaik­ka to­del­li­set syyt ovat usein mie­les­sä. Ruoka toimii monille ma­sen­nus­lääk­kee­nä. Jos olo on apea il­man herk­ku­ja, olet eh­kä yli­kuor­mit­ta­nut ai­vo­je­si mie­li­hy­vä­jär­jes­tel­mää syö­mäl­lä. 

Opas neu­voo omaan per­soo­naan so­pi­van laih­du­tus­kei­non et­sin­näs­sä ja sii­nä, mi­ten mie­li val­jas­te­taan mu­kaan pai­non­pu­do­tuk­seen. Teos an­taa käy­tän­nön oh­jei­ta tun­ne­syö­jäl­le, al­ko­ho­lin suur­ku­lut­ta­jal­le ja tah­don­voi­man vah­vis­ta­mis­ta tar­vit­sevalle  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ehdottomasti lukemisen arvoinen :) ja paljon oivalsin itsestäni asioita, joita en ollut edes ajatellut aikaisemmin. Toki ilokseni myös sellaistakin oli mitä tässä lähiaikoina olen itsestäni oppinut tunnistamaan :)

Tällaista tänään, nyt aika valmistautua salille lähtöön :)                                                                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti