Mitat ja Edistyminen

torstai 18. syyskuuta 2014

Torstai toivoa täynnä!

 Kuva kertoo enemmän., kuin tuhat sanaa :)


                            


Tänään meinasi vaihtoehto nukkumaan jääminen viedä voiton, mutta eipäs onnistunut :) Voi miten mahtava päivä taas ollut, ja vaikka mitä saanut aikaiseksi, aamulenkki, siivous, tyrnit on kaikki poimittu viidestä pensaasta :) Kohta viel lihaskuntotreeni, niin aika hyvin on tänään saanut aikaiseksi.  :)

Tänään oli tullut ensi viikon ruoka-ja liikuntaohjelma, ja jälleen nipistetään hiilareita ruokavaliosta pois, treenikin näytti erilaiselta ja mielenkiinnolla odotan, että pääsee kokeilemaan. :)

Eilinen lepopäivä teki hyvää, olin ihan varma, että flunssa iskee ihan kunnolla, oli kurkkukipeä ja paleli koko päivän, mutta ilmeisesti lepo auttoi asiaa. Ihan mahtavaa sekin, että lukuisista houkutuksista huolimatta oln pysynyt täysin ruokavaliossa. Olen siitä tosi ylpeä!

Pohdin tänään tätä diettiä / elämäntapamuutostani, en ole kovinkaan monelle siitä kertonut, muutamalle hyvin läheiselle ihmiselle (näitä siis mieheni lisäksi kaksi muuta). Aloin tänään siis pohtimaan sitä, että millaisia reaktioita aikaisemmat yritykseni ovat saaneet ja aika hyvin tunnen jo läheisiäni, joten voin kuvitella hyvin minkälaisia kommentteja tulee, eikä kaikki niin positiivisia ole..
Sitten aloin miettiä sellaista pientä lausetta, kuin "kyllähän sä nyt yhden / vähän / tämän kerran voit ottaa" Kuinkahan monta kertaa itseäni olen tällä lauseella huijannut? ja kuinka monesti se pulla on tullu otettua kahvipöydässä, ihan vaan siksi, ettei loukkaisi ketään? -tai ajattelematta asiaa sen kummemmin.. No nyt on kuulkaas niin, että yhtään ei voi ottaa, eiköhän tähän kroppaan ole herkkuja jo ihan tarpeeksi ahdettu.
Eniten toivoisin, että ne ihmiset joille tästä projektista kerron, tai jostain siitä sitten kuulevat, niin jättäisivät tuon lauseen sanomatta. Toki, jokainen meistä tekee valintansa itse ja ketään muuta ei ole minunkaan syyttäminen siitä, että tässä kunnossa olen, mutta nyt tälle teen jotain! :)

Tässäpä tälläinen purkautuminen :)  nyt lihaskuntotreenin pariin!1 kommentti:

  1. Itsekään en aluksi hirveästi elämäntapamuutostani mainostanut juurikin tuon takia, että aina on niitä ketkä tulevat "yhden voit ottaa". jne. Loppujen lopuksi tarpeeksi kovan taistelun jälkeen kaikki jo tietävät etten ota! Tsemppiä!

    VastaaPoista