Mitat ja Edistyminen

maanantai 29. syyskuuta 2014

Mittauksia


Maanantai ja punnituspäivä :) tai no ehkei tällä kertaa niin kovasti hymyilytä.. vaaka näytti + 200g, joka johtunee tankkauspäivästä, mutta kyllä se silti hiukan kirpaisee..No jospas taass ensi maaanantaina näyttäis vähän paremmalta lukemat :)

Mittanauha oli ihan armollinen mulle tänään, ja olin jopa yllättynyt! laitan tarkemmin tuloksia tuonne Mitat ja Edistyminen -sivulle. mutta esim lantiosta oli hävinnyt 9 cm :) ihan mukava yllätys. Eli kannattaaa siis myös katsella mittanauhaa, eikä vain luottaa vaakaan.

Tänään on olotila ehkä hiukan parempi, kuin mitä se oli eilen, mutta edelleen turvonnut olotila ja lisäksi hiukan päänsärkyä. Tänään kuitenkin ajattelin lihaskuntotreenin illalla tehdä. ja jos siiheen perään sitten polkisin kuntopyörällä. Aamulenkki jäi taas väliin, kun en noita pienempiä raaski herättää kovin aikaisin.

                                         


 Tuon kuvan myötä, on hyvä aloitella taas uutta viikkoa :) Puolivälikin jo saavutettu, vielä siis kolme viikkoa jäljellä fitfarmin seurassa, ellen sitten jatka extra-ohjelmaan, en ole vielä päättänyt. Toisaalta olisi ihan hyvä vielä jatkaa, kun saa vaan noudattaa ohjeita, mutta houkuttaa kyllä kokeilu ilmankin.. no katsotaan :)

 PS: Haha meinasin tikahtua nauruun :) meni tuonne  mitat ja edistyminen-sivulle  kirjaamaan  tuloksia, niin kappas vain! mullahan on painokin tippunut :D
Jostain syystä muistin ihan väärin aikaisemman tuloksen. Joten ei tämä nyt niin huonosti ole alkanut tämäkään viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti