Mitat ja Edistyminen

torstai 25. syyskuuta 2014

Pikaista päivitystä :)


Taas mennyt aika niin nopeasti, että vähän harvaksellaan tulee nämä päivitykset, mutta koetan parhaani :)

Eilinen oli lepopäivä liikunnasta ja oli kyllä ihan tarpeellinen. Tiistaina salilla tuli tehtyä aikalailla tehokas treeni ja se maanantaina kokeiltu uusi lihaskuntotreeni todellakin tuntui jaloissa..
No päätin. sitten tiistaina , että keskiviikkona meillä leivotaan leipää ja niin tein ruisleipää ja voi KAMALA kun olisin voinut syödä kaikki mitä sain tehtyä.. Siis miten voi tehdäkkään ruisleipää, niin kovasti mieli. No en sortunut ja illalla tajusin, että viikonloppuna on tulossa tankkauspäivä, jolloin saan ruisleipää, joten sitä odotellessa :)

Tänään sitten tein vielä karjalanpiirakoita, mutta niitä ei edes tehnyt mieli, oli vaan mukava katsella lasten ilmeitä, kun tulivat koulusta kotiin ja saivat tuoreita ja lämpimiä karjanlanpiirakoita :)

Tuosta tankkauspäivästä, se siis on tulossa viikonloppuna ja saa valita onko se lauantaina vai sunnuntaina. Osa porukasta aikoo syödä ohjeiden mukaan ja osa sitten pitää "herkuttelu"päivän.
Itse meinaan mennä ihan ohjeiden mukaan, koska onhan se nimensä mukaan tankkauspäivä, vaikkakin sielä odotettavissa iltapalalla jäätelöä :)

Tuo tankkauspäivä tulee todellakin jo tarpeeseen, ainakin itsestäni tuntuu jo siltä, että kroppa kaipaisi vähän hiilareita.. aika tahkeaaa on ollut treenit niin lihaskuntotreenit kuin aerobisetkin. mutta jospas taas ensi viikolla jaksaa paremmin, nyt mennään sisulla eteenpäin ;)                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti