Mitat ja Edistyminen

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Tässäpä tulikin pitkä tauko. Anteeksi siitä

Hiihtolomalla loukkasin polveni ja sitä meni parannellessa muutama viikko. Tämän jälkeen olen ollut ihme flunsassa muutaman viikon, joten voitte vaan arvata mitä treenamisesta on tullut? No ei yhtään mitään ja myös syömiset on ihan päin peetä, kun ei jaksa nähdä mitään vaivaa, eikä miettiä mitä suuhunsa pistää..

Tästä seurauksena ei ole laihtuminen, kuten arvata saattaa :/ Päinvastoin paino on taas sielä samoissa lukemissa missä se oli syksyllä kun aloitin..huoh milloinhan sitä oikeasti oppii?
Toivottavasti nyt..nimittäin aloitin jotain, johon en tähän menessä ole uskonut pätkääkään, mutta kai jonkinlainen epätoivo iski?!?

Nimittäin eilisestä alkaen olen ollut Cambridge ohjelmalla.. ( lisätietoa  löytyy Tästä) Suhtaudun ihan mielenkiinnolla asiaan. Vaikka tiedän, että ruokavalio on pakko muuttaa tulevaisuudessa kokonaan ja oikeastaan siksi ajattelin, että tämä voisi olla se keino. Opetella syömään ihan oikein, kunhan ensin saan kiloja pois ja nämä huonot syömistavat siinä samalla. Katsotaan mitä tulee :)
Kuulumisia kuulette varmasti :)

Tänään siis menossa päivä 2

Eilinen aloituspäivä oli ihan kamala..lähinnä johtuen hirvittävästä päänsärystä, johon ei tuntunut mikään auttavan. ja tietysti nälkä vaivasi..  Tänään ei päänsärystä tietoakaan ja nälkäkin paremmin pysynyt poissa :)

Tästä on taas hyvä jatkaa :)

                                 Kuvahaun tulos haulle positiivisuus kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti