Mitat ja Edistyminen

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Päivä 4


Täytyypä sanoa, että on ollut tosi helppoa. :)
Nälkä loppui eilen, ja ketoosi(tilassa) ollaan :) ja tämähän on helppoa, kun virtaakin kuin pienessä kylässä :)

Pieni nuha vielä vaivaa, mutta eiköhän tässä taas treenaamaankin pääse piakkoin. Tämä päivä on kulunut leppoisasti leipoen :) Eikä yhtään ole tehnyt mieli syödä mitään. Aika ihmeellistä!

Tässä ohjelmassa on pitänyt totutella siihen, että punnitsen itseni, joka aamu..Tähän asti, kun olen koettanut vain kerran viikossa käydä. Toki nyt ainakin aluksi motivoi tosipaljon nähdä joka aamu pienempi lukema :) tällähetkellä aloituksesta se on -4 kg. Toki nestettähän se on, mutta motivoi se silti jatkamaan.  Tänne blogiin meinaan muutokset ilmoittaa jatkossakin kerran viikossa, ja ajattelin ilmoittaa aina kotivaakani lukeman, se kun on se jota olen alusta asti seurannut.

Tapaan valmentajani näin aluksi ainakin kerran viikossa ja tuo päivä on aina keskiviikko. Virallinen aloituspäiväkin on 1.4, mutta eipä sen väliä. Ensimmäinen aamupaino on kuitenkin otettu 2.4 ja silloin myös aloitin syömään ohjelman mukaisesti tasolla 1. eli syön päivässä kolme Cambridge ateriaa ja kolme litraa vettä. Helppoa! :)
Itseäni kuitenkin mietityttää, että missähän vaiheessa alkaa kaipaamaan, jotakin pureskeltvaa? saa nähdä..         Kuvahaun tulos haulle onnellinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti