Mitat ja Edistyminen

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Paluu arkeen :)

Hiihtolma oli ja meni ja olihan se ihan mahtavaa!
Liikuntaa tuli reilusti ja vaikka ruokavalio ei ollut samanlaista, kuin fitfarmin suositukset, niin ihan kohtuudessa pysyin ja siitä olen ylpeä!

Viime viikko meni vähän poskelleen siinä suhteessa, että tuli herkuteltua, ehkä vähän liikaa, mutta ei mitään ylilyöntiä kuitenkaan. Nyt sitten mennään ihan "omilla ohjeilla" :) Paino on nyt pysynyt samassa, mitä se oli ennen hiihtolomaa, joten nyt sitten tästä vikosta lähtien ollaan taas tarkana syöminkien kanssa. Sen olen jo oppinut, että liian vähäisillä hiilihydraateilla ei jaksa, joten ne täytyy ruokavaliossa pitää, vaikka paino sitten tippuisi vähän hitaammin, mutta pääasia, että kuitenkin jotakin tapahtuu :)

Liikunta jäi viime viikolla kokonaan, polven kipuilun takia. Loukkasin hiihtoloman lopussa polveni, nostamalla sukan lattialta ja samalla onnistuin tekmään jonkinlaisen kiertoliikkeen polveen ja se napsahti ikävästi. alkuviikosta siihen sitten alkoi kertyä nestetttä ja oli normaali liikkuminenkin ajoittain tosi kivuliasta, joten levon kannalta oli viime viikko otettava. Nyt sitten aloittelen ihan rauhallisesti taas.

                                                      

                                              Kuvahaun tulos haulle motivaatio lause   

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti