Mitat ja Edistyminen

maanantai 20. lokakuuta 2014

Tuloksia

No niin 6 viikkoa tuli täyteen :) aika nopeaa meni aika kuitenkin. Harmikseen viimeinen reilu viikko kului sairastaessa

No mitä tästä kaikesta jäi käteen ja kannattiko?
Ehdottomasti kannatti ja olen tosi iloinen, että silloin kuusi viikkoa sitten päätin elämäni pistää kuntoon, vaikka tämä kuusi viikkoa on kuitenkin lyhyt aika, niin uskon, että paljon on tullut muutosta jo entiseen verrattuna. Mahtavaa, että ruokailut ovat löytäneet rytminsä, eikä enää ole napostelua.. Kaikista parasta kuitenkin on se, että olen jälleen löytänyt liikkumisen ilon ja oma olotila on paljon parempi mitä lähtötilanteessa.

Jatkan tästä vielä viikon päästä alkavaan extraan ja sitten mennään soveltaen jo opittua :) Uskon tosiaan, että tuo extra on hyvä jatko vielä, vaikka ohjelmanrunko ei muutu oleellisesti. Eniten uskon olevan hyötyä vertaistuesta, jota foorumilla saa :) Kiitos vaan kaikille!

Tästä blogista on myös ollut paljon iloa, koska tänne on hyvä purkaa omia ajatuksia, vaikkei tätä kukaan lukisikaan. Voinpa ainakin itse palata lukemaan näitä juttuja. Eli siis blogia on tarkoitus jatkaa, eikä tämä minun urakkani ihan heti lopu ;)

Sitten niitä tuloksia, siis sellaisia mittattavia juttuja :) eli tuolta Mitat ja edistyminen sivulta voi katsoa tarkemmin, mutta tässä jotain mitä kokonaisesti kuudessa viikossa tapahtui

Senttejä lähti...
Käsivarsi: - 5 cm
Reisi: -13 cm
Pohje:  - 1,5 cm
Rinta: - 6 cm
Lantio: - 11 cm
Vyötärö: 10 cm

Paino: - 9,8 kg

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, vaikka tuo kilomäärä (10kg) tavoite jäi saavuttamatta, mutta lähelle pääsin :)

Nyt sitten tämä viikko on siirtymä viikkoa extraan, joka kuitenkin mennään ihan tiukalla ruokavaliolla ja nyt pääsen jo liikkumaankin, kun flunssa helpotti :) Extran tavoitteita mietin tässä tarkemmin viikon aikana. Tästä on hyvä jatkaa :)


                                            


2 kommenttia:

  1. Wow! Ihan mieletön saavutus kyllä! Hitoksee onnea ja tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) alussahan tässä vielä ollaan, mutta tästä on hyvä jatkaa :)

      Poista