Mitat ja Edistyminen

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Nyt on saatu viikko hyvin käyntiin :)

Maanantaina tein ensimmäistä kertaa uuden lihaskuntotreenin kotona ja huh, kun oli rankka.  Tiistaina kävin kipeistä jaloista huolimatta salilla tekemässä tehotreenin (sekin ohjelman mukainen) Tänään on sitten tuntunut siltä, kuin ois mankelin läpi vedetty, mutta olipahan niin mahtava olotila treenien jölkeen, ettei milloinkaan ole ollut :) Ihana! Tänään vielä illalla kävelylenkki tai kuntopyöräilyä ohjelmassa :)

Eilen salilla tuttu tuli sanomaan, että olen laihtunut hurjasti, kyseli että ehdinkö muuta tekemään, kuin lenkkeilemään? :) Tuli kyllä hyvä mieli, varsinkin kun tässä viime aikoina on tuntunut ihan epätoivoiselta koko projekti, itse kun en mitään muutoksia näe, en  valokuvissa enkä varsinkaan peilikuvassa. Toki vaaka ja mittanauha näyttää vähemmän..mutta niin..kai sitä joskus sitten itsekin huomaa.

Olen myös pohtinut, että mitenhän jatkan tästä extran jälkeen? Sellainen ajatus olisi että jotain joka kontrolloi tekemisiäni tarvitsisin. PT:n palkkaaminen olis yksi vaihtoehto, mutta täällä syrjäseudulla niitä ei ole..toki ei nyt ihan älyttömän kaukana se lähinkään ole, mutta vähän kuitenkin arveluttaa, täytynee antaa asian hautua :)

Tietysti aina voi jatkaa ihan yksin eteenpäin, mutta jotenkin tuntuu, että olis mukava kun olis joku joka tarvittaessa potkii vähän persauksille :) No onneksi tässä on aikaa vielä..

Tää on taas tämmönen kertokaa-joku-mitä-pitäis-tehdä-teksti, vähän sekavaa mutta, sellaisia ajatuksia tänään :)

2 kommenttia:

 1. Tuttua juttua :) Miulla on noit ajatuksii joka päivä, monta kertaa: mitä teen, mihin oon menossa, miten selviin? Mut aina sitä jostai saa sen tsempin jatkaa, eikös muute ne salikommentit kuulostanukkii hyvältä? ;)

  Perseellepotkijaa kaivattais täälläkin, mut ei vaan oikein ole. Ja vaik pt:tä olis nii kyllä se hintakii on täl hetkel joka sanoo, että ei...

  http://sanzureenaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kyllä tässä projektissa suurin työ on käytävä oman pään sisällä ;)
  Nuo Pt:t on kyllä aika hintavia ja siihen se sitten taitaa viimeistään tökätä, ja on mulla tässä vielä tekemistä, joten todennäköisesti koetan omin avuin pärjätä, täytyy sitten miettiä tilannetta uudestaan myöhemmin.

  Jospa sen tsempin aina jostain kaivaa ja kyllä nämä blogit auttaa kovasti :) joten kiitos myös sulle!
  Salikommentit oli kyllä päivän ja koko viikon pelastus :)

  Tsemppiä !

  VastaaPoista