Mitat ja Edistyminen

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Flunssaa

Kuten otsikko kertoo flunssa vaan jatkuu.. ei kiva :(

Kovasti tekisi mieli treenaamaan, mutta ei niin ei. Turhauttavaa tälläinen tekemättömyys..tai no laspsistakin kaikki sairaana, joten ei tässä sinäänsä pääse yhtään levähtämään tai olemaan jouten muuten.. Tällähetkellä voisin vetäistä peiton korviin ja nukkua huomiseen asti..

Sairastaessa huomaa, että kaikenlaisia mielitekojakin tulee..ihan hirveästi tekisi mieli ruisleipää ja kuumaa kaakaota, no mutta se on vaan mielihalu, kun ei oo tekemistä niin olis kiva napsia kaikenlaista herkkua.

Harmittaa myös sairastaa nyt, kun tämä superdietti on menossa, ei pysty ihan täysin 100 % noudattamaan ohjeita, siis liikunnan suhteen ja sitten tulee pohdittua, että paljonkohan paino olisi tippunut, jos olisi ihan täysin ohjeita noudattanut.. Tiedän kyllä, että ihan turhaa jossittelua! mutta väkisin sorrun siihen ainakin joskus.. täytyis siitäkin opetella pois.  Koska eipä ne asiat sillä jossittelulla parane. Sitä kun ei kaikkeen voi varautua..

Eikä tämä elämäntaparemontti tähän kaadu, se on vaan kuitenkin se hetki elämässä. kunhan olen terve niin taas pääsee treenaamaan ihan täysillä ja parempi parannella itsensä kunnolla, kuin sairastella kaikki jälkitaudit..

Tälläisiä pohdintoja tänään!                                      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti