Mitat ja Edistyminen

maanantai 6. lokakuuta 2014

Viikko 5 alkaa! :)


Onpa mennyt aika nopeaa, taas luvattoman monta päivää meni ilman päivitystä..
Puolustukseksi pakko sanoa, että nuo viikonlopun syntärit söivät aikaa tänne kirjoittelusta.

Sitten asiaan :) Edelleen olen syömisteni suhteen pysynyt tismalleen ohjeissa. Liikunta jäi viime viikolla vähäisemmäksi, joten parannettavaa siis riittää.

Aamupunnitus toi iloisen yllätyksen, paino oli tippunut viime viikolla 1.8 kg!! en meinannut uskoa silmiäni, piti muutaman kerran uudestaan käydä puntarilla. mutta niin se vaan on, yhteispudotus siis nyt 7 kg ja olen ihan tyytyväinen :) ja lakaa tämä pudotus jo näkyä sen verran, että kohta pitää ostaa uudet housut, kun ei nämä vanhat oikein pysy päällä :)

Superdiettiä on nyt siis vielä kaksi viikkoa jäljellä..ja sitten olisi mahdollisuuus jatkaa, myös extraan. Olen pohtinut, että mitä teen ja luulenpa, että kun alku on näin hyvin alkanut, niin meinaan myös jatkaaa extraan, niin pysyy tietty kontrolli tässä syömisessä. Helposti käy niin, että kun alkaa olla liian tyytyväinen omiin saavutuksiin, niin pian palkitsee itsensä väärällä tavalla... niin monesti tämäkin koettu.
Lisäksi tuolta "meidän" foorumilta on saanut paljon tukea ja neuvoja miten päästä eteenpäin, joten miksipä siitä sitten näin aikaisin luopua?, koska siis ihan alussahan tässä ollaan vielä.

Mukavasti kyllä tuosta viikkopudotuksesta sai lisää motivaatiota, vaikkei varsinaisesti sen puute ole ollutkaan. Kyllä se tsemppaa kuitenkin jatkamaan ja tekemään asioita vielä vähän paremmin :)

Mukavaa alkanutta  viikkoa!
                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti