Mitat ja Edistyminen

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Täällä ollaan vielä!

Elossa ollaan, vaikka blogi on ollut hiljaa kohta viikon.. Syy hiljaisuuten on niinkin yksinkertainen, että lapseni ovat viettäneet syyslomaa :) joten viikkon olen kokonaan ollut poissa koneelta ja hyvää on tehnyt :)

Huomenna alkaa siis Super Size superdieetti EXTRA, ja siihen lähetään ihan täysillä mukaan! :)
Tämä viikko on kyllä tehnyt hyvää, vaikka treenaaminen on ollut lähes nollassa, kovasta yskästä johtuen, niin on hyötyliikuntaa tullut harrastettua ihan mukavasti ja tärkeintä lasten kanssa on ollut aikaa touhuilla :)

Torstaina oli vuorossa tankkauspäivä ja menin sen lähes ohjeen mukaan, poikkeuksena että kävimme ravintolassa koko perheellä syömässä ja siellä en punninnut ruokia, mutta hyvän valinnan ruuan suhteen tein.

Tankkauspäivän jälkeen on ollut ihan kamala olotila jälleen..turvonnut, väsynyt ja päänsärkyäkin ihan riittämiin ollut ja näiden mielihalujen kanssa on saanut tosissaan tehdä töitä, enkä ihan täysin ole pysynyt "ruodussa", mutta sitäpä turha jääsä murehtimaan enempää.. Toki asiaa olen miettinyt ja huomaa kuinka helposti alkaa itselleen selittämään miksi saa syödä miten haluaa ja miksi saisi sallia itselleen herkkuja... Välillä jo tuntui, että eihän tässä oo mitään järkeä koko dietissä, mutta onneksi järjen ääni voitti! ja taas mennään eteenpäin :)

Huomenna siis aloitetaan täydellä teholla ja innolla extra. Lisäksi  huomenna on se pelottava punnituspäiväkin, joka todennäköisesti ei ainakaan miinusta näytä. mutta katsellaan sitä huomenna sitten. Mukava aloittaa viikkokin , kun pääsee ihan oikeasti nyt liikkumaan kunnolla, kun yskästäkin suurinpiirtein päästy eroon :)

Huomiseen!

                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti