Mitat ja Edistyminen

torstai 22. tammikuuta 2015

Mitäs nyt?

ALuksi pahoittelut, että taas luvattoman pitkä aika viimeisestä kirjoituksesta. Tässä on taas ollut kaikenlaista yllättävää, joten yksinkertaisesti ei ole ollut aikaa, eikä energiaa kirjoittaa tänne.

Mä oon ihan hukassa.. Mä periaatteessa tiedän mitä haluan, mutta en tiedä miten sinne pääsen. Kaikki pyörii vaan  samaa ympyrää ja mistään ei tuu mitään. En halua luovuttaa, mutta tämä kaikki on vaan niin turhauttavaa.. Syömiset menee ihan miten sattuun ja liikkuminen on jotain sinne päin.

TURHAUTTAVAA!! toki itseäni saan syyttää kaikesta, mutta en vaan osaa, enkä tiedä mitä tekisin.

Ennen joulua mulle teki PT ruokavalion ja liikuntasuunnitelman ja siitä asti kaikki menny ihan miten sattuu.. siis en syytä sitä Pt:tä tietenkään tästä, mutta ei ollut ohjelma sitten mulle varmaan sopiva. Eikä se noudattaminen oikein enää tunnu järkevältä.. Mitähän ihmettä mä teen ja miten tästä eteenpäin?

Masentavaa, luulis että tästäkin kilomäärästä lähtisi suht helposti pois painoa, mutta ei.. lisää vaan tulee.. Tästäkin taas tuli tällänen masennuspostaus. Eka kerran kävi jo tänään mielessä, että vedänpä "ruokaöverit" ja hautaudun sohvalle loppuelämäksi.. Ei kuitenkaan ole se vaihtoehto oikeasti.

Tuosta ruokavaliosta vielä, se siis perustuu nykyäikaisiin ravintosuosituksiin ja siinä mielestäni aika kova kalorimäärä vuorokaudelle.. toki en mikään ammattilainen ole, mutta mulle se oli 2270 kcal /vrk
Ei vaan ole tapahtunut mitään painon putoamista.

Toivotonta..
1 kommentti:

  1. Tiedän tunteen.. eikä helppoa ole. Mutta pitää yrittää päivä kerrallaan :) Nyt innostuin youtuben jumppavideoista,.... kun vaan sais tehtyä tarpeeks usein :D

    VastaaPoista